Veleposlaništvo RS Podgorica /Novice /
09.09.2009  

Vabilo k sodelovanju v gospodarski delegaciji ob uradnem obisku predsednika Vlade Republike Slovenije Boruta Pahorja v Republiki Črni gori dne 2. oktobra 2009

Obveščamo vas, da bo predsednik Vlade Republike Slovenije Borut Pahor v spremstvu gospodarske delegacije dne 2. oktobra 2009 na uradnem obisku v Republiki Črni gori.

Za sodelujoče gospodarstvenike bo ob tej priložnosti organizirana slovensko-črnogorska poslovna konferenca. Predvidoma bodo organizirana tudi dvostranska poslovna srečanja med zainteresiranimi slovenskimi in črnogorskimi gospodarstveniki.

Interes za sodelovanje v gospodarski delegaciji v Črni gori (Podgorica) lahko sporočite na elektronski naslov martina.jerman(at)gov.si in anita.dravec(at)gov.si. Prosimo vas, da posredujete tudi v angleškem jeziku izpolnjeni priloženi obrazec »company profile«. Prijave s pripadajočim »company profile« bomo sprejemali do ponedeljka, 14. septembra 2009.

Za udeležence gospodarske delegacije je predvideno posebno letalo na relaciji Ljubljana-Podgorica-Ljubljana, predstavniki podjetij pa se lahko delegaciji pridružite tudi lokalno.

O nadaljnjih organizacijsko-logističnih in vsebinskih podrobnostih obiska boste obveščeni v nadaljevanju. Za morebitne dodatne informacije lahko kontaktirate vodjo Sektorja za gospodarsko diplomacijo Ministrstva za zunanje zadeve RS in sodelavki v sektorju Martino Jerman (tel 01/478 6673) in Anito Dravec (tel 01/478 2313).

Company profile (.doc)